ПГИ "Георги Стойков Раковски"
Професионална гимназия по икономика в град Ямбол

57 години от създаването на Професионална гимназия по икономика "Г.С.Раковски" град Ямбол

Скъпи ученици, Уважаеми родители и колеги,


Днес ПГИ „Г.С. Раковски“ чества своя патронен празник. В своята 57-годишна история гимназията е постигнала неизброими успехи. Хиляди млади хора са стартирали своята професионална и житейска реализация в нашето училище. Всички учители, бивши и настоящи, се гордеем със своите ученици и ги обичаме.
За първи път ни се налага да посрещнем празника си в условията на извънредна ситуация. Трудно е за всички. Подложени сме на изпитание. Физически сме разделени, но сме по-заедно отвсякога.
Скъпи ученици,
Вие сте надеждата и бъдещето. Скоро ще бъдем заедно и се надявам, че ще бъдете пораснали и помъдрели. Вашите учители очакват с нетърпение да огласите сградата на училището със смеха и младежкото си настроение. Бъдете здрави, силни и вярвайте в светлото си утре!
Уважаеми родители,
С вас имаме обща мисия – да изграждаме знаещи и можещи личности, да превърнем нашите деца в успешни, но и добри хора. Само заедно, с общи усилия, можем да го постигнем. Винаги сме разчитали, разчитаме и ще разчитаме на Вашата подкрепа. Благодарим Ви за доверието и разбирането!
Колеги,
Днес искам да поднеса уважението и възхищението си към Вас за огромните усилия, които полагате. В условията на безпрецедентна криза и в изцяло дигитална среда Вие проявявате чудеса от креативност, работоспособност и търпение за осъществяването на качествен образователен процес. Благодаря Ви, че не се щадите!
На всички членове на голямото семейство на Професионална гимназия по икономика желая здраве и силен дух, за да излезем от това изпитание по-отговорни, по-мъдри, по-толерантни и позитивни!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!